10 noms propis en la setmana de l'Univers groguet (20-3 al 26-3-2023)

1. Marta Ortells

La jugadora del mig del camp del Villarreal B ha marcat un gol en la victòria 6-0 del Villarreal B davant el CE Algaida. Ha marcat el segon gol de l'equip. Té divuit anys, porta jugats aquesta temporada vint-i-un partits en el filial del Villarreal, catorze de titular i ha marcat quatre gols.

2. Paloma Quero

La jugadora d'Almansa del Villarreal B ha marcat un gol, el 5-0, en la victòria del Villarreal B davant el CE Algaida. La defensa, de vint-i-dos anys, porta jugats vint-i-dos partits amb el Villarreal B, tretze de titular, i porta marcats quatre gols. Feia setze jornades que no marcava, així que una gran alegria per a ella el seu gol de hui.

3. Cristina Cubedo.

Titular indiscutible en el centre de la defensa del femení. La seua llarga lesió li ha passat factura al Villarreal perquè va perdre solidesa defensiva. Contra el Betis va estar bé en defensa i li va donar l'assistència del gol de l'empat a Sheila Guijarro.

4. Nerea Pérez

Li va costar molt generar oportunitats al Villarreal i dos centrades de Nerea des de la banda dreta van suposar dues rematades de Sheila Guijarro i Lara Mata. Nerea li dona molta profunditat a la banda dreta i té molta qualitat quan centra.

5. Carmen Carbonell

Passaven quatre minuts de l'hora i va fer una magnífica aturada a un xut des de fora de l'àrea de Rinsola Babajida. No va poder fer res en el gol que va encaixar i de cinc xuts a porteria va aturar quatre. El Betis va crear un xGOT d'1,8, així que una altra fantàstica actuació de la portera del  Villarreal.

6. Sergio Lozano

En un partit molt pla del Villarreal B ha creat bona part del perill del partit amb dos xuts des de fora de l'àrea que ha aturat de manera magnífica Andrés Fernández.  

7. Del Moral

El Huesca no ha creat gens de perill i això ha sigut en bona part pel bon treball de contenció de Del Moral. També s'ha projectat alguna vegada en atac i hi ha distribuït bé la pilota.

8. Alejandro Alcira

Va perdre el Villarreal C en el descompte en camp del Torrellano per 2-1, però cal destacar una nova titularitat d'Alejandro Alcira, que va començar la temporada en el Villarreal juvenil i ja porta quatre titularitats en la 3RFEF.

9. Ugaitz Quevedo

El davanter basc del Villarreal juvenil B va fer el primer gol de l'extraordinària victòria 2-4 del juvenil B en camp del València B.  És el tercer gol d'Ugaitz en la lliga nacional juvenil. Ha jugat vint partits. És el seu primer any de juvenil. La temporada passada va ser campió autonòmic cadet amb el Villarreal.

10. Igor Oyono

No és novetat en aquesta secció. El davanter del Villarreal cadet va eixir des de la banqueta per completar la remuntada davant el Patacona, 2-1, i fer que l'equip seguisca amb possibilitats de ser campió autonòmic. Igor porta vint-i-dos gols en vint-i-dos partits. Una mitjana espectacular d'un gol per partit jugat.

 


 Foto d'Ugaitz Quevedo de la web del Villarreal CF

 

 



Comentaris

Entrades populars