12 noms propis en la setmana de l'Univers groguet (13-3 al 19-3-2023)

1. Gerard Moreno

Va tindre dues grans oportunitats davant l'Anderlecht. La primera va anar al travesser quan acabava la primera part, la segona la va aturar el porter de manera magistral quan el marcador encara era de 0-0. En el partit de Conference encara se'l va veure lluny del seu millor moment.

El divendres Gerard va ser convocat per a la selecció espanyola, però en el partit contra Osasuna ha eixit del camp lesionat després de jugar poc més de mitja hora.

2. Quique Setién.

L'eliminació contra l'Anderlecht el va posar una vegada més en el punt de mira de l'afició. El Villarreal va generar molt, xG de 2,9 segons OPTA, però també va concedir massa, 2,1 de xGA segons OPTA. L'eliminatòria, on el Villarreal era clar favorit es va convertir en una moneda a l'aire i va eixir creu. Una gran decepció per l'afició quedar eliminats en 1/8 de final de la Conference, una competició on el Villarreal era favorit.

El diumenge, el Villarreal ha guanyat en Pamplona davant Osasuna per 0-3. Després d'una primera part molt bona, que ha acabat 0-1, el Villarreal ha patit en la segona part, però en els últims minuts ha marcat dos gols.

3. Lara Mata

En un partit molt gris del Villarreal femení en atac, Lara Mata va estar fabulosa en el centre de la defensa. Es va anticipar a la davantera Uribe i va ajudar al fet que el Villarreal mantinguera la seua porteria a zero. També cal destacar a Soldevila i Cristina Cubedo que l'han acompanyat en el centre de la defensa.

4. Carmen Carbonell

Porteria a zero per a la portera del Villarreal femení. Ha arribat poc el Levante Las Planas, però Carmen ha estat molt bé en dues aturades que ha fet i sempre ha estat molt atenta eixint a tallar el joc.

5. Facundo Viveros

El mitja punta argentí va marcar el seu primer gol en el Villarreal C en el seu quint partit. Un jugador amb molta habilitat que va rematar sol davant el porter després d'una magistral jugada de Thiago Ojeda. A banda d'això, va deixar detalls de gran qualitat en la victòria 3-0 del Villarreal C davant el líder, l'Oriola. Cal dir que el Villarreal va jugar tota la segona part amb un jugador més.

6. Daniel Requena

Un gran migcampista central que quasi sempre juga amb el juvenil A, però que ja ha jugat sis partits amb el Villarreal C, tres com a titular. Ahir va jugar uns 10 minuts, però no va necessitar més per fer una assistència magistral que va suposar el 2-0 de Richard Franco. Un jugador que cal seguir.

7. Rodrigo Rocafort

El porter del Roda juvenil va mantenir la porta a zero i va ajudar al seu equip a sumar un punt davant l'Hércules que pot ser molt important per a la salvació. Rodrigo, que va arribar a la pedrera del Villarreal provinent de la Damm ha sigut internacional sub 17 amb Espanya.

8. Lucia Canoves

El seu no és marcar gols, és més evitar-los, però va completar la remuntada, 1-2, del Villarreal B femení en el camp de l'Sporting Santa Ponsa. Abans, Marta Querol havia empatat el partit . Lucia va nàixer en València i es va formar en l'Aldaia, amb qui va pujar la temportada 2019-20 al Reto Iberdrola. És la seua segona temporada en el Villarreal B femení i és una habitual. Porta jugats divuit partits, ha vist sis targetes grogues i és el segon gol que marca.

9. Alberto Franco

Ja ha aparegut en aquesta secció. L'atacant per l'esquerra del Villarreal B juvenil va marcar dos gols davant l'Elx i ha suma nou en vint-i-dos partits, però no hi ha prou perquè el segon juvenil del Villarreal va perdre 3-4 davant l'Elx B, el líder de la classificació.

10. Unax del Cura

El golejador del Villarreal juvenil ha marcat dos gols davant l'UCAM Múrcia i ja porta divuit gols en vint-i-sis partits en la divisió d'honor juvenil. El jugador de Bilbao és un golejador excepcional. Hui marcat el 2-1 i el 3-1 definitiu davant l'equip de la capital murciana.

11. Miguel Álvarez

Es podrien destacar molts jugadors del Villarreal B en la extraordinària victòria 5-2 davant el Cartagena, però tot es pot resumir en l'excel·lent entrenador que té el filial. Contra el Cartagena feia el partit 200 com a entrenador del Villarreal B i els canvis han sigut decisius en la victòria del seu equip. Tres jugadors dels que han eixit han marcat: Pacheco, Forés i Nikita Iosifov. I l'altre jugador que ha eixit, Collado, ha tingut una actuació extraordinària. Ha donat una assistència, li han fet el penal del 2-2 i faltes sobre ell han suposat tres targetes grogues a jugadors del Cartagena i ha suposat que l'equip murcià es quedara en inferioritat numèrica. Una vegada més, Miguel Álvarez ha estat extraordinari.

12. Yeremy Pino

Ha sigut el millor jugador del Villarreal en la victòria en Pamplona davant Osasuna. Ha estat extraordinari en atac i molt bé en defensa. A més, ha donat una assistència al seu company Morales en el tercer gol del partit.

El dijous va jugar contra l'Anderlecht, però no va estar massa afortunat.

Foto de Miguel Álvarez de la web del Villarreal CF.