10 noms propis en la setmana de l'Univers groguet (6-3 al 12-3-2023)

1. Trigueros

Dues titularitats aquesta setmana després de complir dos partits de sanció per la seua expulsió en Mallorca. En la Conference, en el partit d'anada d'1/8 de final, va marcar el primer gol del partit, amb assistència onze de Chukwueze aquesta temporada. Contra el Betis, en lliga, va ser titular.

Encara no està al seu nivell. Fa una temporada que està per sota de les seues possibilitats, però alguna lesió li ha impedit tindre continuïtat i això fa que no tinga el ritme adient.

2. Terrats

Ha participat en els dos partits del Villarreal aquesta setmana i ha quallat un partit magnífic contra el Betis, sent una peça fonamental en la construcció del joc del Villarreal i donant una assistència fabulosa a Yeremy en el gol de l'empat del Villarreal davant el Betis. És un jugador que va a més i que s'està consolidant en el primer equip.

3. Reina

Quique Setién no va confiar en Jorgensen en cap dels dos partits d'aquesta setmana i Reina va ser titular en Conference i en lliga. En Bèlgica va rebre un gol des de fora de l'àrea, en un molt bon remat, però massa centrat. No es pot considerar una gran errada. En el partit contra el Betis si va fer una gran errada en el 0-1, perquè no va aturar o rebutjar bé una pilota relativament fàcil en un remat des de fora de l'àrea d'un jugador del Betis. Va deixar la pilota morta i Borja Iglesias va aprofitar per a marcar el 0-1. Després va mostrar tranquil·litat, fet que mostra que sap gestionar les errades. D'ençà que Rulli ha deixat el Villarreal és la primera errada greu de Reina i està donant un bon nivell.

4. Del Moral

El partit del dilluns a la nit contra l'Alabés va ser excepcional. Va liderar a l'equip des del centre del camp i va marcar l'únic gol del partit. Contra l'Eivissa no va estar tan brillant, però va ser important en el centre del camp. Gran temporada en el Villarreal B, i fins i tot, va debutar en el primer equip en Bilbao.

5. Forés

Va jugar els últims minuts dels dos partits d'aquesta setmana en el Villarreal B i sempre que ix agita el partit. Una combinació seua amb Carlo Adriano, que va acabar amb un remat de Forés des de fora de l'àrea al pal, quasi suposa la victòria del Villarreal B en Eivissa quan el partit acabava. 

6. Kanteh

Va jugar en punta i la seua velocitat va ser decisiva per crear molt de perill a l'Alhama. Li van fer dos penals, que van suposar els dos primers gols del partit, i el segon li va suposar la targeta roja directa a Oli Oprea, exjugadora del Villarreal. Des del meu punt de vista, el segon penal i l'expulsió no van estar ben xiulats, però això no trau el magnífic partit de la jugadora catalana.

7. Tere Morató.

Va partir des de la banda dreta del centre del camp, quasi com una extrema i la seua qualitat va fer que tres jugadores diferents de l'Alhama foren sancionades amb targeta groga per faltes sobre ella. Té una gran qualitat i pot ser decisiva en el tram final de la temporada.

8. Vera Rico.

Va eixir en els últims minuts de partit i va marcar passant sis minuts del temps reglamentari el definitiu 3-1 davant l'Alhama. És el seu primer gol en primera divisió i mostra el progrés de la jugadora de Benicàssim.

9. Carla Gallego

Tenia un partit complicat el Villarreal B femení davant el líder, l'Osca. Al final, en la ciutat esportiva, empat 0-0 i Carla Gallego, la portera del filial groguet, va aconseguir mantenir la porteria a zero. Bona feina per a una jugadora que entrena cada dia amb el primer equip i ja ha sigut convocada en partits de Copa del Rei. Als seus disset anys se li entreveu un gran futur.

10. Igor Oyono.

Va ser l'autor del gol de la victòria del cadet del Villarreal en camp de l'Elx per 0-1. Aquest davanter ja ha sigut sis vegades internacional amb Espanya sub 15 i ha marcat tres gols.


Foto de Del Moral de la web del Villarreal CF.




Comentaris

Entrades populars