Setmana 21-27 de febrer de 2022

Després de la bona acollida que ha tingut els meus apunts sobre el Granada-Villarreal m'anime a anar compartint sempre que tinga temps les meues reflexions per escrit en aquest bloc.

Aniré escrivint ací els temes generals, però obriré un apartat propi per a cada partit de la setmana. Aquesta setmana voldria tractar tres partits.

Juventus-Villarreal. 22-2-2022. 21 hores.

Albacete-Villarreal B. 26-2-2022. 19 hores.

Villarreal-Espanyol. 27-2-2022. 14 hores.

Dilluns 21-2-2022 

- Ahir vaig llegir en el Mediterráneo, en la crònica signada per José Luis Lizárraga que el Villarreal va saber patir. Respecte molt l'pinió de Lizárraga, però en aquest cas no la compartisc. A mi em pareix que en el futbol saber patir significa saber organitzar-te per resistir en moments determinats davant l'assetjament d'un rival a la teua porteria. És el que el Villarreal va fer en la final de l'Europa League contra el Manchester United o en la segona part en el camp del Betis fa quinze dies en lliga. Es pot decidir patir com va fer el Villarreal en camp del Betis, quan Emery va organitzar una defensa molt ordenada amb un bloc baix en la segona part o et poden fer patir com quan el Manchester United en la final de l'Europa League no li va deixar tindre la pilota al Villarreal en bona part d'aquella final. El que va passar en Granada jo no li diria saber patir. Més bé l'anomenaria jugar malament al futbol, perquè el Villarreal quan es va posar per davant en el marcador va deixar de tindre el control del partit. En la primera part, amb avantatge en el marcador, va cedir dos lliures directes que eren molt evitables després de dues faltes de Mandi i Estupiñán. En la segona part va ser pitjor i el Villarreal va ser un despropòsit. El Villarreal no va tindre el control del partit a través de la pilota ni el control posicional del joc. El Granada arribava a l'àrea del Villarreal de manera molt fàcil. Simplement posant pilotes a l'esquena de la defensa. Els valor del xG del Granada en la segona part, que va ser major de 2, ens hauria de preocupar. Va ser el tercer pitjor registre de xG en tota la temporada per darrere del Barcelona i el Young Boys.

- El cap de setmana no podia anar millor per al B. Va guanyar còmodament el seu partit davant el Betis B i l'Albacete, encara que va passar d'un 1-0 a un 1-2, va perdre dos punts en el temps de descompte en camp del Barcelona B. Ara hi ha un partit gran el dissabte vinent entre l'Albacete i el Villarreal B. Pareix que entre l'Andorra, que no va jugar aquest cap de setmana, l'Albacete i el Villarreal B es jugaran la primera posició que dona l'ascens directe.

- Una altra setmana que no veurem a les xiques del femení perquè tampoc hi haurà lliga el proper cap de setmana per aturada de la lliga degut a partits de les seleccions nacionals. Crec que no és bona idea aturar una competició dues setmanes seguides. Això sí, la propera setmana hi haurà dos partits de futbol femení en Vila-real. El primer partit de Copa femení de la història contra la Real Societat i un partit de lliga contra el Llevant.

- Hui en el diari El País fan un reportatge sobre les 6 entrenadores que hi ha en la lliga femenina, entre elles està Sara Monforte, la del Villarreal. No és cap notícia nova, però benvinguda siga la difusió de la lliga femenina en el diari nacional més venut.

- Ahir van jugar Boca Juniors i Rosario Central en el camp de Vélez perquè La Bombonera no estava disponible. Victòria 2-1 per a Boca amb un penal fallat per Central. La notícia va ser la quantitat d'eexjugadors del Villarreal que van ser protagonistes del partit. En la llotja Román Riquelme i Robert Pirès, que van compartir molt poc de temps en el Villarreal, però segons diu Pirès tenen bona relació. En el camp, Marco Ruben, que no va marcar cap gol i va veure una targeta groga. I en la banqueta de Boca estava Battaglia.

Dimarts 22-2-2022.

- Hui és un dia històric. La Juevntus juga en Vila-real, però deixe abans una dada del partit Villarreal B-Betis. Es va jugar 60 minuts 16 segons de temps efectiu, que és una molt bona xifra.

Dijous 24-2-2022.

- El diari Marca, en informació signada per Víctor Franch, publica que Parejo és el jugador que més premis MVP (most valuable player) d'un determinat partit ha guanyat en la present edició de la Champions League juntament amb Mbappé del PSG i Brozovic de l'Inter de Milà. Els tres han sigut anomenats MVP en tres partits de l'actual Champions. Danjuma ha guanyat el trofeu en dos partits i Rulli una vegada.

- El diari As, en informació signada per Javi Mata, publica que Albiol si juga contra l'Espanyol va a disputar el seu partit 500 en primera divisió, comptant els seus passos per la lliga espanyola (319 partits) i la lliga italiana (180 partits).

 

 


Comentaris

Entrades populars