Albacete-Villarreal B 26-2-2021

El dissabte 26-2-2022, el Villarreal B juga en camp de l'Albacete.

Prèvia.

Precedents històrics.

- El Villarreal B i l'Albacete han jugat cinc vegades, quatre en segona divisió A i una en 1RFEF. Mai ha perdut el Villarreal B contra l'Albacete. Ha guanyat 3 partits i ha empatat 2.

- En Albacete, el Villarreal ha empatat una vegada, 1-1 en la temporada 2009-10 amb gol de Jefferson Montero, i ha guanyat 1, 0-2 amb gols de Iago Falqué i Airam.

- En la primera volta de la temporada 2020-21, el Villarreal li va guanyar 3-0 a l'Albacete amb gols de Lozano de penal, Pacheco i Nikita Iosifov. El partit es va jugar el dia 18-9-2021 i era corresponent a la jornada 4.

Història vintage flash.

- El dia 2 d'octubre de tercera divisió, el primer equip del Villarreal anava a jugar el seu 3r partit oficial contra l'Albacete i va arribar a aquest partit com a líder del seu grup de tercera divisió. Va ser en la jornada 5 del campionat de lliga 1979-80 i el Villarreal va estar acompanyat per uns 500 seguidors, ja que es va esgotar les places dels 10 autocars que es van posar a disposició de l'afició. El Villarreal es va avançar en el marcador amb gol de Marenyà, però l'Albacete empataria el partit posteriorment. El Villarreal seguiria líder una jornada més, encara que després l'equip aniria caient i va acabar en la posició 9. L'Albacete seria subcampió de lliga per darrere del Cartagena. Els dos tornarien a jugar en tercera divisió la temporada posterior, però en grups diferents.

Així arriben els equips.

- El Villarreal B és líder després després de 23 partits disputats amb 46 punts. Per la seua part, l'Albacete és el segon classificats amb 42 punts de 23 partits disputats.

- Comparativa d'algunes estadístiques de Villarreal B i Albacete en els 23 partits que han jugat.


- En els últims 4 partits de l'Albacete en casa i en els últims del Villarreal B fora, les principals estadístiques van ser els següents:


 - El Villarreal B ve de dos partits, un fora i un en casa, sense encaixar gols. En Andorra va guanyar 0-1 i contra el Betis B va guanyar 3-0.

- Abans del partit d'Andorra, el Villarreal portava 7 partits encaixant gols. 

- En 2022, el Villarreal porta disputats 7 partits i en els 5 primers va encaixar 10 gols, una mitjana de 2 gols per partit, una mitjana massa alta per un equip que vol guanyar la competició.

- El partit anterior de camp de l'Andorra ens pot donar una idea del que es pot veure en Albacete. En camp de l'Andorra, el Villarreal va fer un plantejament molt defensiu donant-li la pilota a l'Andorra i esperant les contres. En Andorra és el partit que menys temps net ha tingut la pilota en tota la lliga, només 15 minuts 34 segons, però atenció que el segon partit que menys temps net ha tingut la pilota el Villarreal B ha sigut contra l'Albacete en la primera volta, quan va tindre la pilota 20 minuts 30 segons. Per fer-se una idea, la mitjana de tindre la pilota del Villarreal B és de 26 minuts 32 segons.

- En Andorra, el Villarreal B va alinear d'inici a Ramón Bueno i a Del Moral, un centre del camp més rocós de l'habitual, deixant en la banqueta a Carlo Adriano. A partir d'eixe partit Lozano passa a la banda dreta i en l'esquerra juga Iosifov (Andorra) o Collado (Betis B). 

- En Andorra l'aposta defensiva li va eixir bé al Villarreal en el marcador, però en xG, el Villarreal va perdre el partit per 1,89-0,53. Així que va cedir massa oportunitats.

- Per al partit de hui és dubte el central Dela, que és molt important per a l'equip i també és dubte Jackson, que igual va convocat amb el primer equip per la lesió d'Alcácer.

El partit.

Equips inicials.

- L'equip inicial de l'Albacete és:

 


 

- L'equip inicial del Villarreal B és:


- Finalment juguen Dela i Jackson. Finalment juguen Ramón Bueno i Del Moral. Carlo Adriano no està convocat.

Àrbitre:

Pérez Muley, Sergio (àrbitre principal) (Del col·legi madrileny)




Canvis:

Albacete:

Minut 73:  (5) Montes Arce, Eric per (22) Garcia Perez, Sergi.

Minut 74:  (29) Gonzalez Flores, Daniel per (14) Marquez Climent, Enrique.

Minut 90: (11) Sanchez Ribas, Jordi per (10) Fuster Lazaro, Manuel.

Minut 90:  (4) Jimenez Garcia, Javier per (23) Martinez Granja, Ruben.

Villarreal B:

Minut 37: (20) Pacheco Ruiz, Antonio per (6) Bueno Gozalbo, Ramón.

Minut 60: (22) Cabrera Lopez, Jose Manuel (Lanchi) per (2) Leal Diaz, Miguel Angel.

Minut 60: (15) Iosifov , Nikita per Collado Raya, Diego.

Minut 82:  (17) Fores Mendoza, Alex per (9) Arana Gomez, Juan Carlos

Minut 82: (23) Goujon Pozuelo, Iker (8) Del Moral Saelices, Alberto.

Gol.

1-0. Minut 17. Márquez (penal). 

Targetes:

Albacete.

- En el minut 45 el jugador (18) Rodriguez Gil Carcedo, Ricardo va ser amonestat pel següent motiu: Derrocar a un contrari de manera temerària quan aquest estava en possessió de la pilota.

- En el minut 52 el jugador (14) Marquez Climent, Enrique va ser amonestat pel següent motiu: Derrocar a un contrari de manera temerària quan aquest estava en possessió de la pilota.

- En el minut 90 el jugador (35) Attipoe , Emmanuel Amoh va ser amonestat pel següent motiu: Derrocar a un contrari de manera temerària quan aquest estava en possessió de la pilota.

- En el minut 90 el jugador (1) Barragan Maestre, Bernabe va ser amonestat pel següent motiu: Encarar-se amb un contrari cap amb cap.

Villarreal B.

- En el minut 15 el jugador (8) Del Moral Saelices, Alberto va ser amonestat pel següent motiu: Jugar la pilota amb la mà de manera voluntària dins de l'àrea, tallant un llançament a porta de l'equip contrari.

- En el minut 27 el jugador (4) De la Font Barqueta, Adrian va ser amonestat pel següent motiu: Derrocar a un contrari de manera temerària en la disputa de la pilota.

- En el minut 81 el jugador (21) Lozano Lluch, Sergio va ser amonestat pel següent motiu: Derrocar a un contrari de manera temerària quan aquest estava en possessió de la pilota.


- En el minut 90 el jugador (17) *Fores Mendoza, Alex va ser amonestat pel següent motiu: Colpejar a un adversari de manera temerària disputant una pilota arran de terra.


- En el minut 90 el jugador (18) Jackson , Nicolas va ser amonestat pel següent motiu: Encarar-se amb un contrari cap amb cap.

Expulsions.

Albacete.


 - En el minut 90 el jugador (13) Rosic , Draguen va ser expulsat pel següent motiu: Una vegada finalitzat la trobada aquest jugador va entrar corrent al terreny de joc per a encarar-se amb un jugador adversari amb actitud agressiva ajuntant cap amb cap. El jugador adversari no va haver de ser atés.

Villarreal B.

- En el minut 90 el jugador (18) Jackson , Nicolas va ser expulsat pel següent motiu: Una vegada finalitzat la trobada i encara dins del terreny de joc, aquest jugador es va encarar amb el porter suplent de l'equip contrari, espentant-li de manera violenta i tirant-li al sòl. El jugador adversari no va haver de ser atés.

Incidències:

En el minut 17 després de la consecució d'un gol de l'equip local, el jugador que va marcar el gol es va dirigir a celebrar-lo en el córner situat a la dreta de les banquetes en la qual es trobaven aficionats del seu equip que es van abalançar sobre la tanca perimetral, cedint aquesta i provocant la caiguda d'aproximadament 20-30 persones al sòl. Una vegada posat en coneixement del delegat de camp, es va enviar als serveis mèdics per a valorar l'estat de salut dels afectats. Així mateix, es va demanar que la força pública es personara en el lloc per a realitzar un cordó de protecció en la zona. El delegat de camp ens va comunicar que cap aficionat va resultar ferit.

Espectadors.

6693 espectadors en el Carlos Belmonte. El preu de les entrades era el següent:


El partit sense dades.

- L'eixida del partit és elèctrica. En els primers dos minuts va tindre una oportunitat cada equip. Primer, l'equip local, quan Alberto va rematar de cap una falta llançada per Márquez . A la jugada següent, Collado es queda mà a mà en el porter després d'un passe de Jackson, però tira fora.

- D'inici els dos equips volen ser protagonistes del partit. L'Albacete avança molt la seua defensa i crea perill per l'esquerra amb Sergi i entre línies amb Fuster. 

- En el minut 15, un tir de Fuster toca en la mà de Del Moral i l'àrbitre assenyala penal. Es pot considerar prou rigorós. Márquez llança i marca el penal.

- A partir d'aquest moment, l'Albacete controla el partit a partir del domini de la pilota i a través de la pressió alta que dificulta molt el joc del Villarreal B.

- Només una bona oportunitat d'Arana en la primera part, quan remata una pilota des de fora de l'àrea que li envien a l'espai, però la pilota ix fora. És una acció aïllada.

- En el minut 38 entra Pacheco per lesió de Ramón Bueno. En teoria significava major control de la pilota, però el Villarreal segueix sense imposar-se a la pressió alta de l'Albacete.

- En la segona part, l'Albacete domina totalment el ritme del joc. En defensa circula la pilota molt lenta, esperant que el Villarreal vaja a pressionar per a trobar espais entre línies. Quan perd la pilota recupera molt ràpid a causa de la seua pressió.

- Els canvis que introdueix Álvarez no canvien la dinàmica del partit i el millor jugador del Villarreal B és Jorgessen.




 













































































 


Comentaris

Entrades populars