Tortosa-Villarreal

El Villarreal visitava el camp del Tortosa per segona vegada en la seua història. L’anterior va acabar en un empat a 0.

Si el partit era important per al Villarreal, més ho era per l’Alzira, que a falta de 4 jornades estava a 4 punts del Villarreal.

Fitxa tècnica.

Tortosa 2-Villarreal 2, 16-5-1970

Tortosa: Juanito, Curto, Jaspe, Chulvi, Descarrega, Llopis, Torres, Ferrando, Burguete, Echazarra i Viñas.

Canvis: Castellá per Ferrando i Segarra per Viñas.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Palau, Causanilles, Serrano.

2-2. Segona part. José Mari.

Segons la crònica de Mundo Deportivo el 2-2 és de José Mari, encara que no hi ha cap jugador amb aquest nom en l’alineació del Tortosa.

Desenvolupament del partit.

Primera part vibrant on el Tortosa va eixir fort i es va avançar. El Villarreal va ser capaç de capgirar el marcador abans de la mitja hora, però no va poder mantindre el marcador en la segona part.

Després d’aquesta jornada, el Villarreal quedava amb 50 punts, per 47 de Mestalla i Paiporta i 46 del Tortosa. El somni de ser campions estava molt a prop.