Villarreal 2-Valladolid 0. Jornada 5. Temporada 2019-20

El dia 21-9-2019, el Villarreal va guanyar 2-0 en l'Estadi de la Ceràmica al Real Valladolid

Disposició dels jugadors en el camp.

Minut 1-45

Calleja repetia l'equip que va guanyar al Leganés amb un únic canvi, Peña va entrar en el lloc de Mario. D'entrada el Villarreal va repetir el 1-4-1-4-1 de Leganés.




Minut 46-57

Anguissa va passar a jugar de migcentre. El sistema passa a ser un 1-4-2-3-1.




Minut 57-65

Amb l'entrada d'Ekambi per Bacca, el Villarreal passa a un 1-4-4-2.




Minut 65-73

Chukweze entra per desequilibrar per la dreta.





Minut 73-final del partit 

Entra Ontiveros que és el jugador clau del partit. Provoca un penal i marca un gol.


Circuit de joc.

L'entrada d'Anguissa fa que en la part dreta del Villarreal hi haja més joc. Destaca que Bacca no va entrar en joc en tot el partit.

Una vegada més destaca Gerard Moreno com el major receptor de passes progressius del Villarreal.




 
Gols esperats 

Per a Between The Post, el Villarreal va guanyar el partit en gols esperats per 1,87 a 0,37. Destaca el poc perill que va crear el Valladolid, fet que va suposar la segona vegada consecutiva que el Villarreal va deixar la seua porteria a zero.

De la segona gràfica es pot veure que el Villarreal va decantar el partit en la segona part. En la primera era un partit molt tancat.

Com diu la segona gràfica de cada 100 vegades que el partit s'haguera jugat amb les mateixes oportunitats de gol, el Villarreal hauria guanyat 81 vegades, hagueren empatat 16 i el Valladolid haguera guanyat 3.




Cadena de gols esperats del Villarreal.

El fet de llançar el penal va situar a Cazorla com el jugador més destacat en la cadena de gols esperats del Villarreal. En la construcció de la jugada destaca Anguissa amb 0,44 en pre-xGC. També és important veure la gran aportació d'Ekambi de cara al gol, encara que no està tenint sort. En l'apartat de passes claus l'aportació de Gerard Moreno és molt bona, comentar que aquest jugador li aporta molt a l'equip en moltes facetes.



Comentaris

Entrades populars