El Madrigal és un fortí

El Villarreal rebia en casa al Torrent, equip que estava classificat en la posició 12 amb 2 victòries, 2 empats i 3 derrotes, 7 gols a favor i 9 en contra. Fora de casa no havia aconseguit cap victòria i si un empat en el camp de l’últim classificat, el Sueca.

En tercera divisió els 2 equips havien jugat 4 vegades, les 2 temporades anteriors, amb 0 victòries del Villarreal, 1 empat i 3 derrotes, així que hi havia un cert temor en l’afició local perquè en El Madrigal, el Torrent havia guanyat 0-1 la temporada 1967-68 i va empatar 1-1 en la 1968-69.
Rey va convocar per aquest partit als següents jugadors: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Palau, Causanilles, Serrano, Casalta, Nicolau, Rodri, Masià.

Fitxa tècnica.

Villarreal 2-Torrent 0. El Madrigal, 26-10-1969, 16 hores.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Palau, Causanilles, Serrano.

Torrent: Febrer, Gámir, Herrero, Eudaldo, Gómez, Tamarit, Montes, Benlloch, Robles, Tomás i Palop.

Canvi: Sanz per Montes al minut 63.

Àrbitre: Garcia Carrión del col·legi valencià.

Gols:

1-0. Minut 4. Causanilles.
2-0. Minut 9. Palau.

Desenvolupament del partit.

El Villarreal va eixir dominant i fruit d’açò als 10 minuts ja guanyava 2-0, amb 2 gols de cap, el primer de Causanilles i el segon del davanter centre Palau. El domini dels homes de Rey va ser molt gran i com a conseqüència van botar 7 córners en la primera part i 13 en la segona. El Torrent també va tindre alguna bona oportunitat, especialment una pena màxima, però Alapont, als 24 minuts li va aturar el penal a Tomás. A més, l’equip del Torrent va fer un llançament al pal. Però la majoria de les oportunitats van ser del Villarreal
Després del partit, el Villarreal estava en 2a posició amb 11 punts, a només 2 punts del líder, el Tortosa. Amb 19 gols seguia sent l’equip més golejador de la categoria.