En El Madrigal, el Villarreal és imparable

El Villarreal rebia al Menorca en El Madrigal, on la campanya estava sent extraordinària. Per aquest partit Rey va convocar a Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Sanchís, Luiche, Palau, Causanilles, Serrano, Casalta, Chumillas, Masià, Martínez i Luis Moreno.
El Menorca estava classificat en el lloc 14 de la classificació, amb 1 victòria, 2 empats i 2 derrotes, amb 6 gols a favor i 5 en contra.
El Menorca va arribar el divendres a Castelló, el dissabte va entrenar en El Madrigal, però de poc li va servir perquè el Villarreal en casa era una màquina de fer futbol i gols.
Fitxa tècnica.
Villarreal 5-Menorca 0. El Madrigal, 12-10-1969. Bona entrada.
Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Palau, Causanilles, Serrano.
Menorca: Cardona, Fiol, Pons, Padilla, Boys, Cardona II, Arraiza, Periusa, Barber, Guerrero i Juan Manuel.
Àrbitre: Aigües del col·legi valencià i en les bandes Hernando i Quesada.

Desenvolupament del partit.
D’inici al final va dominar el Villarreal davant d’un Menorca que va eixir amb moltes precaucions defensives. En la primera part, el Villarreal va llançar 6 córners i les oportunitats es van succeïr una darrere l’altra en l’àrea del Menorca. Al final d’aquest període, el partit estava decidit amb el 3-0, amb 2 gols del debutant, en El Madrigal, Causanilles. Especialment bo va ser el seu primer gol que el va fer en una jugada personal.
En la segona part, el Villarreal es va relaxar i això va propiciar alguna arribada del Menorca. En els últms minuts, Martínez, que s’havia recuperat d’una indisposició que havia fet que no jugara el partit de Copa, va marcar 2 gols per posar el 5-0 en el marcador.
Després d’aquest partit, el Villarreal estava en la posició 7, a 3 punts dels líders, Tortosa i Eivissa, amb un partit menys jugat.