Gran actuaciĆ³ d'Alapont en Ciutadella

Gran actuaciĆ³ d’Alapont.
El Villarreal desprĆ©s de guanyar en Alzira es desplaƧava a les Illes Balears per jugar contra el Ciutadella. L’equip va eixir el dissabte a les 4 de la vesprada, viatjant cap a Barcelona per desprĆ©s anar a Menorca. No s’esperava que Rey fera canvis en l’alineaciĆ³ en el que anava a ser el primer partit oficial entre els dos equips.
El Ciutadella estava en la posiciĆ³ 14 amb 5 punts , amb 1 partit guanyat, 3 empatats i 2 perduts amb 4 gols a favor i 10 en contra. En casa nomĆ©s li havia guanyat al cuer, el Sueca.
Fitxa tĆØcnica.
Ciutadella 0-Villarreal 0. 19-10-1969
Ciutadella: Ribes, Pons, Prat, Serrano, Emilio, Janer, Carlos, MĆ©ndez, Raul, Pons i Ribas.
Canvis: PĆ­o per Ribas al minut 61 i Polo per Emilio al minut 80.
Villarreal: Alapont, DebĆ³n , AlcaƱiz, Marzal, Eusebio, Linares, Rodri, Luiche, Palau, Causanilles, Serrano.
ƀrbitre: Flaquer, de Mallorca.
Desenvolupament del partit.
Des de l’inici va dominar l’equip local, davant un Villarreal molt replegat que buscava una contra, igual que en el partit d’Alzira, perĆ² aquesta vegada no va arribar el gol. Qui va tindre una actuaciĆ³ destacadĆ­ssima va ser el porter del Villarreal, Alapont, qui va salvar un punt davant les oportunitats dels jugadors locals.
Partit molt sacrificat des del punt de vista defensiu de tots els jugadors del Villarreal i molt poc de lluĆÆment en la fase ofensiva.


En aquest partit, el cronista de Hoja del Lunes parla d’un 1-4-3-3 del Villarreal, una disposiciĆ³ mĆ©s defensiva de l’habitual i que quedaria aixĆ­:




Pot ser que en l’alineaciĆ³ de dalt, Causanilles jugara en punta i Serrano ajudara al centre del camp.
DesprĆ©s d’aquest partit, el Villarreal estava en el lloc 6 a nomĆ©s 2 punts del Mestalla i el Tortosa, els lĆ­ders de la categoria i s’ha de destacar que amb 17 gols era l’equip que mĆ©s gols havia marcat del seu grup de tercera divisiĆ³.

Comentaris

Entrades populars