Minuts sense encaixar en Europa

A continuació es poden veure les millors ratxes del Villarreal sense encaixar gols en Europa. S'utilitza el minut com unitat de mesura. Es comença a comptabilitzar en el moment en que s'encaixa un gol fins que s'encaixa el següent. Ací es consideren les ratxes sense donar continuïtat a les temporades.

Millor ratxa: 500 minuts en la Europa League 2018-19

Melgarejo va marcar un gol per al Spartak de Moscú en el partit que va quedar 3-3 en Moscú entre el Spartak i el Villarreal. Els partits que inclou aquesta ratxa són:

Villarreal 1-Sporting Portugal 1

La ratxa va acabar quan Bruno Fernandes del Sporting va marcar en el minut 45 del partit de tornada dels 1/16 de final de l'Europa League.

Andrés Fernández va ser el porter d'aquesta ratxa.

2a millor ratxa: 486 minuts en la Copa de la UEFA 2004-05

El Villarreal va rebre gol al minut 65 del Partizan 1-Villarreal 1. El va marcar Tomic. En aquest moment va començar la ratxa que inclouria els següents partits:

Villarreal 1-AZ Almaar 2
La ratxa va acabar  als 11 minuts del partit d’anada de 1/4 de final de la UEFA entre el Villarreal i el AZ Almaar amb un gol de  Lanzaat.

En aquesta ratxa Pepe Reina va ser titular tots els partits, excepte el partit contra l'Egaleo, que va ser jugat per López Vallejo.

3a millor ratxa: 371 minuts en la Intertoto 2004

La ratxa va començar quan Pavjlichenko va marcar en el Spartak Moscú 2-Villarreal 2 el segon gol del Spartak en el minut 36 de partit. La ratxa inclou els següents partits:

Spartak Moscú 2-Villarreal 2
Villarreal 1-Hamburgo 0
Hamburgo 0-Villarreal 1
Villarreal 2-At. Madrid 0
At. Madrid 2-Villarreal 0

La ratxa va acabar quan Ibagaza va marcar el 1-0 per al At. Madrid en el partit de tornada de la final de la Intertoto. Al final, el Villarreal guanyaria aquest trofeu per penals.

Pepe Reina va ser el porter en tots els partits d'aquesta ratxa.

4a millor ratxa. 327 minuts entre la Intertoto 2003 i la Copa UEFA 2003-04

Aquesta ratxa comença quanel Heerenven marca als 25 minuts en el partit d'anada de la final de la Intertoto 2003 per mediació de Ballesteros en pròpia porta i es perllonga durant els partits següents:

Heerenven 1-Villarreal 2

Villarreal 0-Heerenven 0

Villarreal 0-Trabzonspor 0

Trabzonspor 2-Villarreal 3

La ratxa acaba quan Fatith Tekke marca per l'equip turc en el partit de tornada de la 1a eliminatòria de la Copa UEFA de la temporada 2003-04. Va ser en el minut 82 de partit.

5a millor ratxa. 305 minuts en la Champions 2005-06

La ratxa comença quan Manel Fernandes marca en El Madrigal per al Benfica en el minut 77 i inclou els partits següents:

Villarreal 1-Benfica 0

Benfica 0-Villarreal 1

Manchester United 0-Villarreal 0

Villarreal 1-Lille 0

Glasgow Rangers 2-Villarreal 2

La ratxa acaba amb un gol de Loveverkrands per al Rangers en el minut 22 del partit d'anada de 1/8 de final de la Champions League.

Els porters d'aquesta ratxa van ser Barbosa (180 minuts) i Viera (135 minuts).

6a millor ratxa. 298 minuts en l'Europa League 2015-16

La ratxa comença quan Hamsik marca un gol per al Nàpols en el partit de tornada dels 1/8 de final de l'Europa League 2015-16. La ratxa inclou els partits següents:

Nàpols 1-Villarreal 1

Villarreal 2-Bayer Leverkusen 0

Bayer Leverkusen 0-Villarreal 0

Villarreal 2-Sparta Praga 1

Bradec al minut 45 del partit d'anada de 1/4 de final de l'Europa League acaba en la ratxa de minuts sense encaixar del Villarreal.

Els porters d'aquesta ratxa van ser Areola (118 minuts) i Asenjo (180 minuts)

7a millor ratxa. 293 minuts en la Intertoto 2002

Aquesta ratxa comença quan Ferrante marca el 2-0 del Torino-Villarreal en el minut 48 de partit. La ratxa inclou els següents partits:

Torino 2-Villarreal 0

Villarreal 2-Torino 0 (partit amb pròrroga i penals, que no compten per comptabilitzar la ratxa)

Villarreal 0-Troyes 0

Troyes 2-Villarreal 1

La ratxa acaba quan Barthé va marcar per al Troyes en el minut 41 en el partit de tornada de la semifinal de la Intertoto 2002. Cal dir que en aquest partit el Troyes va fer una alineació indeguda i l'eliminatòria la va guanyar el Villarreal, però igual compta el partit per efectes estadístics.

En aquesta ratxa els porters van ser: Reina (161 minuts) i López Vallejo (132 minuts).

8a millor ratxa. 286 minuts en l'Europa League 2015-16

La ratxa comença quan Schwab li marca al Villarreal en el minut 53 del primer partit de la lligueta de l'Europa League en el partit Rapid Viena-Villarreal i inclou els partits següents:

Rapid Viena 2-Villarreal 1

Villarreal 1-Pilzn 0

Villarreal 4- Dinamo Minsk 0

Dinamo Minsk 1-Villarreal 2

El jugador Vitus en el minut 69 del partit Dinamo Minsk 1-Villarreal 2 acaba amb la ratxa.

El porter d'aquesta ratxa va ser Barbosa.

9a millor ratxa. 281 minuts en la Intertoto 2004

Com es consideren ratxes dins d'una temporada, aquesta ratxa comença amb el començament de la Intertoto en el partit contra l'Odense. Els partits que inclou aquesta ratxa són:

Odense 0-Villarreal 3
Villarreal 2-Odense 0
Villarreal 1-Spartak Moscú 0

La ratxa acaba quan Pavjlichenko va marcar el primer gol del Spartak de Moscú contra el Villarreal en el partit de tornada dels 1/4 de final de la Intertoto. Vs ser en el minut 11 de partit.

Si considerem ratxes entre diferents temporades, aquesta ratxa seria de 360 minuts perquè hi hauria que sumar 74 minuts del partit de tornada de la semifinal de la UEFA 2003-04 quan el València li va guanyar 1-0 al Villarreal amb gol de Mista al minut 16.

Gràcies a Mihai  C. Vidroiu per la seua aportació a aquesta entrada i a altres d'aquest bloc.