4 Abril

1. Tercera divisió. Mestalla 2-Villarreal 0. El Villarreal juga tota la segona part amb 10 jugadors per expulsió de Rodri. El Villarreal segueix líder.

1. Segona divisió: Rayo Vallecano 3-Villarreal 0. Els 3 gols en la primera part.

1. Tercera divisió. At. Balears 2-Villarreal 0. El Villarreal es queda classificat en el lloc 14 després de 29 jornades.

1. Tercera divisió. Burriana 1-Villarreal 0. Partit d’anada de la primera eliminatòria de la Copa de la lliga.

1. Tercera divisió. Partit d’anada de la primera eliminatòria de la Copa de la Lliga. Castelló amateur 1-Villarreal 1. Gol de Serra.

1. Segona divisió A. Villarreal 1-Betis 2. Gol de Mateu.

1. Primera divisió. Villarreal 0-Mallorca 2.

1. Primera divisió. Villarreal 1-Inter Milà 0. Gol d’Arruabarrena. Partit de tornada dels ¼ de final de la Champions League. El Villarreal es classifica amb un global de 2-2 per la regla dels gols en camp contrari.

1. Primera divisió.Almeria 3-Villarreal 0. Cazorla es lesiona de gravetat.

1. Primera divisió. Valladolid 0-Villarreal 2. Gols d’Ángel i Nilmar.