14 Abril

  1. Tercera divisió. Acero 4-Villarreal 0. El partit es juga en dilluns de Sant Vicent. Després de 30 partits, el Villarreal està classificat en la posició 9 amb 30 punts.

  1. Segona divisió. La RFEF multa al Villarreal pel llançament de coixins al terreny de joc en el partit Villarreal-Mallorca.

  1. Tercera divisió. Benicarló 1-Villarreal 1. Gol de Pedraza. Partit corresponent a la 2a eliminatòria de la Copa de la Lliga. Partit d’anada.

  1. Tercera divisió. Villarreal 0-Vinarós 0.

  1. Segona divisió B. Villarreal 0-Barcelona At. 1.

  1. Tercera divisió. Alaquàs 0-Villarreal 0.

  1. Segona divisió A. València 6-Villarreal 0. Partit de tornada dels ¼ de final de Copa. El Villarreal cau eliminat per un parcial de 8-1.

  1. Segona divisió A. Villarreal 0- At. Marbella 0.

  1. Primera divisió. Real Madrid 4-Villarreal 0.

  1. Primera divisió. Villarreal 2-Celta 1. Dos gols de Víctor. Partit vibrant amb una expulsió injusta de Berruet i la reaparició de Palermo després d’una lesió.

  1. Primera divisió. Villarreal 2-Celtic 0. Gols de Josico i Roger. Partit de tornada dels ¼ de final de la Copa de la UEFA. El Villarreal es classifica per un marcador total de 3-1.

  1. Primera divisió. AZ Alkmaar 1-Villarreal 1. Gol de Figueroa. Partit de tornada dels ¼ de final de la Copa de la UEFA. El Villarreal cau eliminat per un global de 3-2.

  1. Primera divisió. Barcelona 1-Villarreal 0.

  1. Primera divisió. Twente 1-Villarreal 3. Gols de Rossi, Marco Ruben i Cani.

  1. Segona divisió. Murcia 1-Villarreal 1. Gol de Trigueros. Desplaçament massiu d’aficionats del Villarreal.

  1. Primera divisió. Sparta Praga 2-Villarreal 4. Gols de Bakambu (2), Castillejo i Lafata en pp. Partit de tornada de ¼ de final de l’Europa League. El Villarreal es classifica per un global de 6-3.

  1. Primera divisió. Sevilla 2-Villarreal 2. Gol de Raba i Bacca.

  1. Primera divisió. Girona 0-Villarreal 1. Gol de Chukwueze.

Comentaris

Entrades populars