11 Abril

1. Segona divisió. Villarreal 1-Mallorca 0. Gol de Casco. Partit jugat el dia de Pasqua amb gran afluència de públic. Amb aquesta victòria el Villarreal ix de zona de descens directe i entra en la de promoció de descens.

1. Tercera divisió. Villarreal 0- Olímpic Xàtiva 1. El Villarreal perd un partit clau en la seua lluita per evitar el descens i queda en el lloc 17 després de 30 jornades disputades.

1. Tercera divisió. Villarreal 4-Burriana 2. Gols de Marco (2) i Boixader (2). Partit de tornada de la primera eliminatòria de la Copa de la Lliga. El Villarreal es classifica en la pròrroga. Havia perdut 1-0 en Borriana.

1. Castelló Amateur 0-Villarreal 1. Gol de Boixader. El Villarreal es classifica per a la següent eliminatòria de la Copa de la Lliga.

1. Segona divisió A. Racing Santander 3-Villarreal 1. Gol de Reyes.

1. Primera divisió. At. Madrid 2-Villarreal 2. Craioveanu i Alberto. El Villarreal guanyava en el minut 87 per 0-2.

1. Primera divisió. Villarreal 0-Deportivo Corunya 2.

1. Primera divisió. Villarreal 0-Màlaga 2.

1. Primera divisió. Villarreal 1-València 3. Partit d’anada dels ¼ de final de l’Europa League.