25 Abril

1. Villarreal 0-Lleida 0. Les dones i els xiquets tenien entrades de vades per crear un bon ambient en El Madrigal. El Villarreal queda classificat en el lloc 16 després de 32 jornades disputades.

1. Tercera divisió. Puçol 1-Villarreal 1. El Villarreal queda en el lloc 18 després d’aquest empat.

1. Tercera divisió. Alginet 2-Villarreal 0.

1. Tercera divisió. Benicarló 1-Villarreal 0. Amb aquest resultat, el Villarreal cau eliminat de la Copa de la Lliga. En El Madrigal van quedar 0-0.

1. Tercera divisió. Villlarreal 0-Vinarós 2. Partit de tornada de l’eliminatòria de la Copa de la Lliga (2a ronda). Es classifica el Vinarós als penals al guanyar 4-3. Pel Villarreal marquen de penal Casalta, Monfi i Marco.

1. Tercera divisió. Alaquas 1-Villarreal 1. Gol d’Honorio. El Villarreal es situa a només un punt de pujar a segona B.

1. Primera divisió. Alavés 2-Villarreal 1. Gol d’Albelda i el Villarreal perd en l’últim minut amb una gran errada de Palop.

1. Primera divisió. Villarreal 1-Murcia 0. Gol de Quique Álvarez.

1. Primera divisió. Villarreal 0-Arsenal 0. Partit de tornada de semifinals de Champions League. Riquelme falla un penal en l’últim minut i el Villarreal perd per un global de 1-0.

1. Primera divisió. Racing Santader 1-Villarreal 2. Gols de Godín i Nilmar.

1. Primera divisió. Real Societat 0-Villarreal 0.