Villarreal-Langreo

Per al partit de tornada l’expectació era total. El Villarreal va posar grades supletòries per a 1500 espectadors. La demanda d’entrades venia des de molts pobles.

El partit s’anava a jugar el diumenge 21-6-1970 a les 4 de la vesprada i el Villarreal va estar entrenant tota la setmana a aquesta hora per aclimatar-se a la forta calor que hi hauria.

El Villarreal va quedar concentrat des del divendres per la nit en l’hotel El Cid de les platgetes de Benicàssim.

Fitxa tècnica.

Villarreal 1-Langreo 1. 21-6-1970, a les 16 hores.

Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Eusebio, Linares, Martínez, Luiche, Palau, Causanilles, Serrano.

Canvis: Masià per Serrano i Lluch per Masià.

Langreo: Zabala, Braga, Falito, Severino, Fidalgo, Moreno, Dolci, Rodilla, Villar, Secades i Arturo.

Canvi: Vicen per Arturo.

Àrbitre: Garcia Rodriguez ajudat en les bandes per Barros i Patrobelli.

Gols:

1-0. Minut 67. Martínez.

1-1. Minut 83. Rodilla.

Desenvolupament del partit.

Des del primer minut el Villarreal va eixir a empatar l’eliminatòria, però es va trobar amb un equip molt ben armat defensivament i que no li va facilitar gens la feina. Així s’arribava al descans amb empat a 0.

En la segona part, el Villarreal seguia pressionant. En el minut 67 un tir de Debón va ser rebutjat pel porter i Martínez va aprofitar per marcar el 1-0 i portar el deliri a la grada. A partir d’aquest moment al Villarreal li va faltar un poc d’empenta per a aconseguir la remuntada i va ser el Langreo qui marcava faltant 7 minuts per al final mitjançant Rodilla. El Villarreal, ja sense energia, no va poder empatar l’eliminatòria.

La decepció va ser gran entre jugadors i afició, però encara quedava una oportunitat contra el Bilbao Athletic.