Villarreal: Alapont, Debón , Alcañiz, Marzal, Linares, Lluch, Martínez, Luiche, Palau, Causanilles, Masiá.

Canvis: Sanchis per Causanilles als 46 minuts, Diego per Palau als 55 minuts.

Oliva: Genovés, Carlos, Gonzalo, Torrentí, Parra, Nebot, Esteve, Moncho, Barón, Chimo i Morera.

Canvis: Llorca per Nebot en la segona part.

2-0. Minut 24. Causanilles.

3-0. Minut 32. Causanilles.

3-1, Minut 61. Morera (penal).

Desenvolupament del partit.

En la primera part, el Villarreal va eixir a per totes i va tirar dos tirs als pals, abans que Paula, de penal sobre Causanilles posara davant al Villarreal. Després Causanilles marcaria el segon gol i sis minuts després Alapont aturaria un penal. Només dos minuts després d’aturar aquest penal, Causanilles marcaria el tercer i el partit ja no tindria més història.

La segona part va ser de tràmit i s’ha de destacar que el Villarreal va jugar amb 10 jugadors des dels 10 minuts perquè van xocar Palau i Serrano i els dos es van haver de retirar. Va entrar en el seu lloc el juvenil Diego. L’Oliva marcaria el 3-1 i el partit ja no tindria més història.

El Villarreal va quedar campió amb 56 punts, 3 davant del Mestalla.

Van salvar la categoria el Mestalla, el Paiporta, el Llevant, L’Eivissa, el Tortosa, l’Acero i el At. Balears.

Van baixar de categoria: Benicarló, Alzira, Sporting Maonés, Ciutadella, Sueca, Oliva, Onda, Torrent, Palma, Menorca, Manacor, Soledad.

El Villarreal anava a tindre dos oportunitats per pujar. En primer lloc jugaria una eliminatòria contra un altre campió de tercera. Els possibles rivals eren: Langreo, Racing Santander, Logronyés, Terrassa, Hèrcules, Cadis i Moscardó.

Cas de guanyar l’eliminatòria hauria pujat de categoria. En cas de perdre jugaria una altra contra alguns dels classificats entre el lloc 13 i 16 de la segona divisió. Aquest equips eren: Bilbao Ath. Burgos, Osasuna i Ilicitano.

El sorteig va emparellar al Villarreal contra el Langreo i el primer partit es jugaria en Langreo.