La plantilla del Villarreal al principi de la temporada 1969-70

El nou entrenador, José Soriano, Rey, tenia als següents jugadors a la seua disposició el dia que el Villarreal començava a entrenar, que va ser el 1 d'Agost.

Jugadors que seguien de la temporada 1968-69.

- Alapont.

- Linares.

- Sánchez.

- Tobalo.

- Boyero.

- Luis Moreno.

- Vilar. 

- Eusebio. 

- Rubert.

- Chumillas.

- Marco Polo.

Nous fitxatges.

- Juan J. Rodríguez Navarro, Rodri: interior provinent del Mestalla. Amb el Mestalla venia de competir en 2a divisió, on va jugar 10 partits, tots complets, marcant 2 gols, un al Burgos i l'altre a l'Ilicitano.

- Luis Real Sampol: extrem esquerrà provinent del Santa Catalina (equip balear, de Mallorca).

- Vicente Masiá Latorre: davanter provinent de l'Acero.

- Enrique Casalta Cerisuelo: porter provinent del Nules, format en el Villarreal i una edat de 27 anys.

- Vicente Lorente Puertos: central provinent del At. Levante, de 23 anys d'edat.

- Enrique Martínez López: extrem dret del Numància, de 24 anys d'edat.

- Manuel Palau Carrió: davanter provinent del València, de 26 anys. Format en la cantera del València, va arribar a jugar 12 partits amb el primer equip, 7 d'aquests partits van ser oficials. En la temporada 1965-66 va jugar 6 partits de lliga en primera divisió i un de competició europea, de la Copa de Fires davant el Leeds United. Va marcar un gol en primera divisió amb el València davant el Pontevedra i va ser campió de la Copa de Fires. El seu únic gol en primera va ser el 1-0 d'un partit davant el Pontevedra que va quedar 4-0.

Però l'equip més habitual de Palau entre les temporades 1964-65 i 1968-69 va ser el Mestalla en segona divisió, on va jugar 101 partits i va marcar 26 gols

- Vicente Sanchís Uriós: davanter provinent del Burriana, de 25 anys.

- Francisco Marzal López: defensa nascut a Nules que venia de jugar amb l'Ontinyent a segona divisió. Amb l'Ontinyent va jugar 9 partits, tots de titular, i complets, la temporada 1968-69.

- Murgui: interior, de 19 anys, provinent de La Sènia.

- López: porter, de 18 anys, provinent de la Fundació Flors de Vila-real.

A banda dels jugadors que estaven en la presentació, la primera setmana d'entrenaments es va fitxar a dos jugadors més formats en el València.

- José Maria Lluch Bellver: defensa central i mig, provinent del Sueca, de 21 anys d'edat. Aquest jugador havia jugat 3 partits complets amb el Mestalla la temporada 1967-68.

- Manuel Serrano Cabanilles: extrem esquerrà de 22 anys i provinent del Sueca.

Posteriorments en la pretemporada s'incorporaria el defensa Pedro Alcañiz, de 31 anys, exjugador del Castelló, on va jugar 44 partits en segona divisió.

Aquest dos jugadors van jugar en el Sueca la temporada 1968-69 cedits pel Mestalla.

A partir de les dades publicades per Mediterráneo en les seues edicions d'Agost de 1969, així quedava la plantilla del Villarreal quan portava 10 dies entrenant:


Hi ha que dir que abans de començar la temporada se li va concedir la baixa a dos dels nous fitxatges: Lorente i Real. A més, Sánchez va abandonar l'equip a petició pròpia i Tobalo, el fitxatge estrela de la temporada 1968-69 se'n va anar al Badalona.


Abans de començar la temporada arribava al Villarreal el migcampista Luis Garcia Martínez, Luiche, de 27 anys d’edat i que havia jugat amb el Calvo Sotelo en la temporada 1965-66 en segona divisió. Aquella temporada va jugar 11 partits en la categoria de plata del futbol espanyol. En la temporada 1968-69, Luiche va jugar amb l’Eldense, equip que va quedar en el sisena posició en grup IV de la tercera divisió.



Comentaris

Entrades populars