Valoració del Villarreal-Panathinaikos (30-11-2023)

Toni Pitarch i Néstor Meseguer fan la valoració del partit entre el Villarreal i Panathinaikos. Néstor ho fa amb un àudio i Toni amb un text.

La valoració de Toni és la següent:

3-2: VICTÒRIA PATIDA, CLASSIFICACIÓ CELEBRADA!

A falta de 2 partits (per l’aplaçament al dia 6 de la confrontació, com a local, contra el Mccabi Haifa), el Villarreal CF de Marcelino se classifica matemàticament per a la següent ronda de l’Europa League.

La 1a part ha sigut de menys a més: amb Cuenca molt segur al costat d’Albiol i Comesaña molt centrat al costat de Parejo. Els gols han tardat, però han vingut a la mitja hora de joc (Baena, 1-0) i al minut 34’ el 2-0 (amb un gran xut de Comesaña, des de fora de l’àrea, un jove jugador que me recorda molt al gran Cani).

La segona, malgrat la retirada d’Albiol per molèsties (substituït per un nerviós Gabbia), no podia començar millor amb un gran gol de Morales que segueix en ratxa per ascendir a Coronel (3-0).

Però ha arribat el fatídic minut 60 quan els grocs baixen els braços, pot ser per un problema físic que s’arrosega des de l’estiu o també per un problema de fortalesa mental… i ací han començat els despropòsits defensius i les pèrdues de baló. I sort que l’afició ha animat més que mai, a base de regular els marcapassos i prendre pastilles per als problemes cardíacs que ja són generals: gol anulat als grecs (60’), penal a favor dels grecs que peguen al pal però, al final, la tiren dins (3-1), massa ocasions clares fallades pels nostres com ara un mà a mà de Ben (mal?) Brereton que hauria matat el partit al minut 80 i, del possible i clar 4-1 s’ha passat en la jugada segúent al 3-2… i fins al final del partit la por s’ha apoderat dels grocs, però no de la graderia que, fins i tot, ha cantat: Marcelino, Marcelino!

Molts brots verds, com ara l’actuació d’Illias Akomach (retirat amb el colze embenat), Cuenca, Comesaña o els veterans Albiol (45’), Alberto Moreno fins que s’ha fundit, Parejo el mateix o la qualitat de Baena que encara ha d’aprendre a controlar la intensitat (una virtut que tots no tenen, però a Àlex li reporta massa targetes).

Un partit on hem vist de tot, però amb el final feliç de la victòria: 3 de 3 amb Sant Marcelino… el que diu que no fa miracles! Bona nit!