22 Juliol


  1. Tercera divisió. Es presenta el Villarreal dirigit novament per Seguer amb les següents novetats: Gil i Balilla (Castelló), Maño (Vall d’Uixó), González (Llevant), Falomir (Sangüesa) i Mariano (Calella).

 

  1. Tercera divisió. Es presenta el Villarreal amb les novetats de Cela (entrenador), Clares, Rafa i Carlos Ramírez, els dos últims del Castelló Amateur.

 

  1. Tercera divisió. El Villarreal es presenta dirigit per Pesudo i amb les novetats de Rafa i Goterris (Burriana), Marco (San Pedro) i Peralta (Mestalla).

 

  1. Tercera divisió. El Villarreal fitxa a Biri, Castillo,  Tena i Parada.

 

  1. Segona divisió B. Es presenta el Villarreal amb Luiche repetint d’entrenador.

 

  1. Segona divisió B. Es presenta el Villarreal amb les novetats de Floro com entrenador i com a jugadors: Alberto (Gandia), Quique (Olímpic de Xàtiva), Carrillo 8Castelló9, Eguileor (Ceuta), Adriano (Sabadell), Cazaurang (Gandia), Soriano (Algmesií), Usero (Sabadell), Chesa (Barcelona juvenil).

 

  1. Tercera divisió. El Villarreal es presenta amb les novetats de López Sanjuán (entrenador), Gil Guzmán (Burriana), Verdés (Alzira), Garcia (Nules), Planelles (Vall d’Uixó), Romero i Alberto (Artana), Armando (Alcoyano), Honorio (Onda) i Quemades (Cabanes).

 

  1. Primera divisió. 2000 persones acudeixen a la presentació d’Arruabarrena amb el Villarreal.

 

  1. Primera divisió. El Villarreal comença el stage en Crans Montana (Suïssa).

 

  1. Primera divisió. Maribor 1-Villarreal 1. Gol de Nihat. Partit de tornada de la Intertoto. Amb aquest resultat, el Villarreal cau eliminat per un global de 3-2.

 

  1. Primera divisió. Navata 0-Villarreal 13 amb gols de Guille Franco (5), Cani, Senna, José Mari, Pirès, Nihat (2), Xisco Nadal (2). Partit amistós.

 

  1. Primera divisió. Nàstic Tarragona 1-Villarreal 1. Gol de Trigueros.

 

  1. Primera divisió. Nàstic Tarragona 2-Villarreal 0.

 

  1. Primera divisió. Villarreal 1-Olimpic Marsella. Gol de Ekambi..

Comentaris

Entrades populars