El Villarreal dissipa els dubtes amb una contundent victòria de local

Villarreal 7- Manacor 1. 14-9-1969

Prèvia del partit.

El Villarreal debutava en casa el mateix dia que la Mare de Déu tornava a l'ermita.

Hi havia molts dubtes després de la contundent derrota en Paiporta. L'equip començava a generar dubtes entre els aficionats i una victòria contra el Manacor era important per dissipar-los.

Rey va convocar a 15 jugadors per al primer partit de local. A banda dels 11 titulars de Paiporta anaven convocats Casalta, Marzal, Nicolau i Sanchis. En principi pareixia que Rey repetiria l'onze incial de Paiporta.

Pel que fa al Manacor dir que en la primera jornada li havia guanyat a l'Onda per 3-2.

Precedent històric.

Només una vegada havia visitat Vila-real l'equip del Manacor. Va ser la temporada anterior i el Villarreal va guanyar 3-0. En el partit de Manacar també va guanyar el Villarreal per 0-1.

Fitxa tècnica.

Villarreal 7- Manacor 1

El Madrigal. 14-9-1969. 5,15 hores. Bona entrada.

Villarreal: Alapont, Luiche, Alcañiz, Eusebio, Lluch, Linares, Martínez, Rodri, Palau, Masià i Serrano.

Canvi: Marzal per Lluch als 75 minuts.

Manacor: Massanet, Pomar, Mir, Rafa, Caldentey, Gomila, Domingo, Gabica, Bellver, Company i Copoví.

Canvis: Caldetey II per Gabica i Fullana per Company. Els dos canvis es van fer als 75 minuts.

Àrbitre: López López del col·legi valencià. Va expulsar a Rafa del Manacor al minut 61.

Desenvolupament del partit.

Rey va repetir el mateix equip que havia perdut 3-0 en Paiporta. L'inici del partit va ser prou equilibrat i el Manacor va tindre bones oportunitats mitjançant Copoví, Company i Gabica, però va ser el Villarreal qui va desequilibrar el partit quan Masià va rematar de cap un centre de Martínez. A partir d'aquest moment el Villarreal va dominar molt més, el Manacor es va diluir i abans del descans arribarien dos gols més. En el segon gol, Masià va tornar a mostrar la seua capacitat golejadora i en el 3-0, una jugada de Masià i Serrano va ser rematada per Rodri de cap.

En la segona part, el Manacor va intentar posar-se en el partit i pareixia que ho podia fer quan Copoví va marcar als 7 minuts de la represa, però 5 minuts després Lluch va marcar de cap en un córner. I només 2 minuts després del 4t gol, arribava un penal per mans d'un jugador del Menorca que va transformar Palau. En el minut 16 de la segona part, Rafa, el lateral esquerrà del Manacor li va pegar una patada sense pilota a Lluch i va ser expulsat.

L'escepticisme amb l'equip per part de l'afició del Villarreal es convertia en alegria. I l'afició estava gaudint d'una gran golejada que arredonoria Rodri, que va marcar el 6-1 de cap aprofitant una assistència de Martínez. Va ser precisament Martínez qui d'un molt bon xut posava el definitiu 7-1 en el marcador després d'una bonica combinació entre Palau i Serrano.

Després d'aquesta golejada, el Villarreal va passar del lloc 19 al 7 de la classificació. Només 3 equips havien guanyat els 2 partits que s'havien jugat: Llevant, Tortosa i Acero.