Valoració del Villarreal 1-Las Palmas 2 (8-10-2023)

Toni Pitarch i Néstor Meseguer fan la valoració del partit entre el Villarreal i Las Palmas. Néstor ho fa amb un àudio i Toni amb un text.

La valoració de Néstor és la següent:

Aquesta és la valoració del partit de Toni Pitarch

DE LA VICTÒRIA MIRACULOSA DAVANT UN GRAN EQUIP (dijous) A LA DERROTA INAPELABLE DAVANT EL MEDIOCRE UD LAS PALMAS (un equip confeccionat per lluitar per la permanència): 1-2

… I és que voler no significa poder. Després d’una discreta i igualada 1a part que ha acabat, injustament, amb gol en contra (0-1) quasi al minut 45, quan Yeremy Pino ha abandonat el terreny de joc sense ser substituït, ha vingut una lamentable 2a part. Els canaris han matat el partit amb un innocent penal de Mandi, quan el baló li ha anat al braç (un penal de VAR del futbol modern), que ha fundit l’equip físicament i mental. Només als 11 minuts de descompte, després de l’1-2, fruit d’una genialitat individual de Gerard Moreno, l’equip ha apretat als canaris tot el que no havien fet al llarg dels 90 minuts oficials.

Si la crisi és conjuntural (puntual), pot ser que Pacheta tinga temps de revertir-la (ara que venen 2 setmanes de reflexió i picar pedra), però si és estructural (o de llarga durada) perquè els campions de l’Europa League que queden tenen, tots, dos anys més i les noves incorporacions encara no han demostrat res o no arriben al nivell que hi havia (llevat de Sorloth), només ens queda pregar-li a Sant Pasqual i buscar la sort en el Mercat d’Hivern…