Pretemporada 2022-23 (4a part)

 3-8-2022

Villarreal-Llevant

- El Villarreal juga en el miniestadi de la Ciutat Esportiva contra el Llevant. Un partit que es disputa a porta tancada.

- És l'amistós número 16 contra el Llevant si comencem a comptar des de la temporada 1971-72. El Villarreal ha guanyat 7, ha empatat 4 i ha perdut 4. (Dada gràcies a Mihai Vidrou)

- La fulla del partit és la següent:

- El Villarreal ix d'inici amb el seu 1-4-4-2 amb: Reina: Foyth, Mandi, Cuenca, Estupiñán; Chukwueze, Coquelin, Parejo, Carlo Adriano; Jackson, Fer Niño.

- És el quart partit que la parella de mig centres Coquelin i Parejo ixen de titulars junts en aquesta pretemporada. 

- No estan en la convocatòria Danjuma, Dia i Gerard Moreno.

- En el primer quart d'hora domini posicional del Villarreal, sobre tot a partir dels 7 o 8 minuts, i sense oportunitats. Un ritme molt lent per part dels dos equips. 

- Al minut 17, centre d'Estipiñán des de l'esquerra, en principi sense massa perill, Robert Pier rebutja cap a la seua porteria i gol del Villarreal. És l'1-0.

- No és el primer gol que Rober Pier es fa en pròpia porta contra el Villarreal. Ho va fer la temporada 2018-19, en un partit clau del Villarreal per salvar-se, quan en el minut 90 va desviar un centre de Chukwueze per fer el 0-1 en camp del Llevant. Després, Chukwueze marcaria el 0-2.

- Al minut 26, jugada posicional del Villarreal, la pilota li arriba a Chukwueze en la banda dreta. Li la passa a Fer Niño, qui rep d'esquena a porteria, controla amb el peu dret, es dona la mitja volta i marca amb la cama dreta en un molt bon remat.

- Gran domini del Villarreal en la primera part, sense crear grans oportunitats. La millor ha sigut la del segon gol. Al descans, 2-0.

- El Villarreal efectua nou canvis en el descans. Excepte Reina i Fer Niño ha canviat a tots els jugadors. L'onze del Villarreal ara és: Reina; Kiko Femenia, Albiol, Pau Torres, Pedraza; Yeremy, Capoue, Morlanes, Álex Baena; Fer Niño, Morales. 

- Morales marca del penal al cap de 26 minuts de la segona part. Llança el penal a la dreta del porter Cárdenas (vist des del punt de vista del llançador). El porter s'ha tirat a la seua esquerra. 

El penal s'ha produït en una pilota en llarg sobre Morales, que ha lluitat bé la pilota, però el defensa del Llevant ha fet una falta molt innecessària.

- A l'inici de la segona part, el Llevant ha eixit avançant línies, però el Villarreal a aconseguit apoderar-se del domini de la pilota, encara que sense crear perill. La millor combinació en la primera mitja hora de la segona meitat, si s'exceptua el penal, ha acabat amb un xut de Yeremy, però no ha valgut perquè estava en fora de joc.

- El Llevant ha fet un parell d'entrades molt dures en la segona part. Una a Fer Niño i una altra a Kiko Femenia. L'entrada de Blesa a Kiko Femenia ha fet que aquest s'haja de retirar.

- El Villarreal s'ha quedat amb 10 jugadors per la lesió de Kiko Femenia. Emery no tenia cap jugador de cap per fer canvis i el Villarreal s'ha quedat amb 10 jugadors. El Villarreal ha passat a jugar un 1-4-4-1 amb Yeremy de lateral dret i Morales d'interior dret. La formació ha sigut: Reina; Yeremy, Albiol, Pau Torres, Pedraza; Morales, Capoue, Morlanes, Álex Baena; Fer Niño. 

- Al minut 45, Iborra marca el 3-1 al rematar un córner des de l'esquerra d'atac del Llevant. El Llevant només ha tingut dos oportunitats, la del gol i la jugada que ha provocat el córner del gol, amb un remat de Postigo.

- Al final del partit, Villarreal 3-Llevant 1.

- Així està la distribució de minuts del Villarreal després de 7 partits de pretemporada.


- Fer Niño ha jugat quasi 100 minuts més que Dia i Danjuma en la pretemporada.




Comentaris

Entrades populars