Jornades 5-10 de la lliga 1980-81. Fitxes tècniques.

El Madrigal. 16.30 hores.

Villarreal 1-Dénia 0

Villarreal: Ortega, Nebot, Molés, Falomir, Ramón, Maño, Montañés, Montalvo , Diego, Olegario (Gil) i Salvador (Monsonís).

Dénia: Enoias, Ernesto, Aleput, Vaquero, Moya, Litri, Nando, Doñate, Nájera, Molina I (Molinall) i Juano.

Àrbitre: Ferré Domínguez del col·legi valència. Li va mostrar una targeta groga a Litri.

Gol. 1-0. Minut 88. Diego.

Jornada 6. 12-10-80

Gerardo Salvador de Paterna

Mestalla 5-Villarreal 1

Mestalla: Llopis, Cesáreo, Toni, Timor, Mario, César, Sixto (Arias, 55’), Zapata, Morell, Blasco (Moreno, 72’) i Garrido.

Villarreal: Julio, Nebot, Molés, Falomir, Ramón, Maño, Montañés, Montalvo, González (Guiral, 15’), Gil (Olegario, 15’) i Diego.

Àrbitre: Sáez Dahan, del col·legi valencià. Va expulsar a Montañés i li va traure targetes grogues a Llopis i Montalvo.

Gols: 1-0. 7 minuts. César, 2-0. 15 minuts. Garrido, 3-0. 19 minuts. Morell, 4-0. 37 minuts. César, 5-0. 67 minuts. Timor, 5-1. 72 minuts. Diego.

El Mestalla jugava els seus partits en el Luis Casanova, però no ho va poder fer perquè s’estava replantant la gespa.

Jornada 7. 19-10-80.

Villarreal 0-Catarroja 1.

Villarreal: Ortega, Nebot, Molés, Falomir, Ramón, Montalvo , Maño, Marco , Olegario, Diego i Benito (Salvador)

Catarroja: Albentosa, Zamarro, José Manuel, Gómez, Jordá, Tano, Badal, Benítez, Vázquez, Diego i Manzaneque (Cristino).

Àrbitre: Fernández Pérez.

Gol: 0-1. Minut 80. Tano.

Jornada 8. 26-10-80

Els Quatre Camins.

Carcaixent 5-Villarreal 1

Carcaixent: Campillo, Payá, Vayá, Paquito, Gómez, Natalio, Lipe (Sierra), Terry, Serrano, Evaristo i Guti (Coco)

Villarreal: Ortega, Nebot, Guiral, Falomir, Morales, Montalvo , Maño, Montañés , Marco, Diego i Pardo. Sense canvis.

Àrbitre: Bueno Aviñó del col·legi valencià. Va expulsar a serrano i Pardo per agressió (A Pardo ja li havia tret una groga abans). A més li va mostrar groga a Payá i Terry.

Gols: Gols: 0-1. Minut 11. Montañés. 1-1. 20 minuts. Natalio, 2-1. 38 minuts. Terry, 3-1. 48 minuts. Gómez (penalti), 4-1. 54 minuts. Guti. 5-1. 70 minuts. Natalio.

Jornada 9. 2-11-80

El Madrigal. 16 hores. Dia del club.

Villarreal 2-Vinaròs 0.

Villarreal: Genicio, Nebot, Guiral, Falomir, Varela, Molés , Maño, Montañés , Marco (Olegario), Montalvo i Diego.

Vinaròs: Mayolas, González, Mariné, Malpica, Gilabert, Ramos, Grande, Adell, Guirado, Casiano i Pastor (Carrillo).

Àrbitre: Palop Pérez, del col·legi valencià.

Gols:

1-0. Minut 18. Montalvo.

2-0. Minut 42. Montañés.

Jornada 10. 9-11-80

Crevillent.

Crevillent 2-Villarreal 1

Crevillent: Vicente, Fito, José Rafael, Botella, Julián, Fermín, Serrato, Toni, Juanito, Ramón i Antoniet (Lledó)

Villarreal: Genicio, Nebot, Guiral, Falomir, Varela, Molés , Maño, Montañés , Peñarrocha (Olegario, 72’), Montalvo i Diego.

Àrbitre: López. Va expulsar a Molés del Villarreal per doble groga. A més, li va traure targeta groga a Maño, Guiral, Varela i Montañés del Villarreal i a Lledó i Serrano del Crevillente.