Derrota contundent en Paiporta

Paiporta-Villarreal 7-9-1969

Precedents històrics.

El Villarreal viatjava a Paiporta per segona vegada en la seua història en categoria nacional. El primer enfrontament en tercera divisió va ser en la temporada 1967-68 i el Villarreal va perdre en el Camp dels Ponts per 2-0. Aquella temporada, en El Madrigal, el Villarreal va guanyar per 3-0.

El partit

No va tindre més sort el Villarreal en el debut en lliga en la temporada 1969-70 quan l'equip groguet va perdre 3-0 en el camp dels Ponts de Paiporta en un partit on l'equip local va ser molt superior. Aquest partit suposava el debut de Rey com entrenador del Villarreal en un partit oficial.

Fitxa tècnica.

Paiporta 3-Villarreal 0. 7-9-1969. Camp dels Ponts. Ple.

Paiporta: Tormo, Arturo, Simó, Tatay, Bergues, Sánchez, Hernández, Cortés, Garrido, Martínez i Juan Carlos.

Villarreal: Alapont, Alcañiz, Eusebio, Lluch, Linares, Martínez, Rodri, Palau, Masià, Luiche i Serrano.

Àrbitre: Serrano ajudat en les bandes per Molina Mora i Navalón.

Gols:

1-0. Minut 39. Sánchez.
2-0. Minut 52. Hernández.
3-0. Minut 88. Juan Carlos.

Desenvolupament del partit.

Des de l'inici del partit, el Paiporta va dominar i poc a poc anaven arribant les oportunitats de gol. Alapont va ser el millor jugador del Villarreal, però no va poder evitar que en el minut 39, Sánchez aprofitara una assistència de Martínez. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

En la segona part no va arribar la reacció del Villarreal. El Paiporta va seguint creant oportunitats i sort que Alapont va estar magnífic, encara que no va poder evitar que l'equip local marcara dos gols més.

El 2-0 va vindre als 7 minuts de la represa després de la treta d'un córner de Juan Carlos que va rematar Hernández. L'afició del Paiporta va gaudir molt del domini del seu equip i el millor per a ells arribava al final, quan Juan Carlos, a falta de dos minuts per a que el partit s'acabara va regatejar a tots els defenses del Villarreal que li van eixir al seu pas i davant d'Alapont va posar el 3-0 en el marcador.

Després de la primera jornada, el Villarreal ocupava la posició 19 d'un total de 20 equips.

El partit es va jugar en un camp totalment ple, on destacava la presència d'alguns seguidors del Villarreal, que des de més d'una setmana abans havien organitzar viatges per a veure com debutava el Villarreal.